Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g de gingembre frais
- 20 g d'huile d'olive
- 4 pommes, coupées en dés
- 35 g de miel
- 2 pincées de sel
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 40 g de vinaigre balsamique
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 463.1 kJ / 110.9 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 2.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 128.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houmous feta et roquette
10 Min
Truffes à l'orange, sablés au curry et crème anglaise curry-orange
1h 15min
Caramel liquide
35 dk
Pickles d'échalotes
15 Min
Pâté aux figues
50h 25min
Chutney de poires
55 dk
Consommé de carapaces de crustacés
1h 15min
Terrine courgettes, ricotta et bacon
50 dk
Tartinable d'ananas et avocat aux épices cajun
15 Min
Tartinable de maquereau fumé au curry breton
5 menit
Houmous au pesto et aux tomates séchées
15 Min
Tapenade olives noires et pruneaux
10 Min