Urządzenia i Akcesoria
西葫芦肉酱面
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
西葫芦 垂直一切四1000 克
-
帕玛森奶酪100 克
-
蒜头1 瓣
-
西芹 切小块100 克
-
胡萝卜 切小块100 克
-
洋葱 一切二1 个
-
培根丁100 克
-
橄榄油50 克
-
肉糜 猪肉或牛肉400 克
-
番茄 一切四400 克
-
玉米淀粉 加入4汤匙水搅拌均匀2 汤匙
-
番茄泥100 克
-
干月桂叶1 片
-
盐5 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
新鲜罗勒叶 切碎4 枝
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1258.2 mg
Białko
35.2 g
Kalorie
2749.7 kJ /
657.2 kcal
Tłuszcz
46.9 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
27.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
螺旋果蔬造型器 基础入门
25 Przepisów
Chiny
Chiny