Urządzenia i Akcesoria
French Onion Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
onions halved or cut in wedges to fit in feeder500 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt plus 5 g or to taste1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
dark muscovado sugar1 ½ tsp
-
plain flour30 g
-
white wine vinegar50 g
-
water800 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
819 mg
Białko
8 g
Kalorie
979 kJ /
234 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Brak ocen
Leek and Potato Soup
40 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Scandinavian Brunch
Brak ocen
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30 min
Creamy tomato soup
30 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min