Urządzenia i Akcesoria
Creamy beef curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger1 cm
-
fresh red chillies deseeded if prefered1 - 2
-
brown onions cut into quarters2
-
salted butter45 g
-
curry powder20 g
-
ground turmeric2 tsp
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
beef chuck steak cut into cubes (2 cm)1000 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
raw sugar20 g
-
white vinegar1 tbsp
-
Meat stock paste (see Tip)15 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
sea salt to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper to season1 - 2 pinches
-
fresh coriander leaves to garnish
-
lemon wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1422.1 mg
Białko
59.3 g
Kalorie
2728.5 kJ /
652.1 kcal
Tłuszcz
36.7 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
19.6 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli with rice
50 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Curried sausages
40 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min