Urządzenia i Akcesoria
Stewed apples with walnut crumble topping
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
Crumble
-
walnuts plus extra for topping50 g
-
plain flour100 g
-
butter chilled and cut into cubes100 g
-
Rapadura sugar50 g
Stewed apple
-
apples core removed and cut into quarters2
-
butter20 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
flaked coconut (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
10.3 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
4053 kJ /
968.7 kcal
Tłuszcz
65.9 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
32.5 g
Węglowodany
92.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 min
Rhubarb crumble
45 min
Custard
10 min
ANZAC biscuits
40 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Apple sauce
20 min
Stewed apples
25 min
Custard
10 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 godz. 20 min
Double ginger and pear cake
1 godz. 35 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 min
Buttermilk scones
35 min