Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g dried egg noodles
- 6 eschalots, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 40 g oil
- 4 - 5 tbsp Thai red curry paste, to taste (see Tips)
- 500 g chicken thigh fillets, cut into thin strips
- 2 tbsp fish sauce
- 1 tbsp palm sugar, grated
- ½ tsp ground turmeric
- 400 g coconut milk
- 2 tbsp lime juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 5 - 6 stalks pak choy, cut into halves
- 2 - 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 50 g fresh bean sprouts, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3207.2 kJ / 763.6 kcal
- Białko
- 41.2 g
- Węglowodany
- 61.4 g
- Tłuszcz
- 36.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.2 g
- Błonnik
- 12.9 g
- Sód
- 1963.5 mg
Alternatywne przepisy
Sticky sesame chicken
40 min
Quick massaman beef curry
40 min
Asian-style pork noodles
1h
Prawn and chicken laksa
40 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Hoisin pork bowl
30 min
Thai beef salad
1h 15 min
Thai red chicken curry
30 min
Thai red curry paste
15min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h
Nasi goreng
40 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min