Urządzenia i Akcesoria
Chicken and leek pot pies
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Pie filling
-
leeks (approx. 500 g)2 - 3
-
water400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
dried bay leaf1
-
skinless chicken thigh fillets cut into pieces (2-3 cm)700 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
carrots cut into pieces (1-2 cm)200 g
White sauce
-
salted butter50 g
-
plain flour50 g
-
Dijon mustard2 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
ready-made puff pastry (see Tips)2 sheets
-
egg yolk beaten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
641.5 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
2306.8 kJ /
551.3 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
Chicken Caprese pasta salad
25 Min
Chinese-style beef stew
3 Std. 30 Min
VEGEMITE® pasta
30 Min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 Min
Toasted muesli
1 Std. 40 Min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 Min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 Std. 50 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Sweet and sour chicken with rice
45 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min