Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 fette di pane bigio (1 cm)
- 100 g di formaggio (appenzeller, emmentaler, gruviera o gouda), a pezzi (2,5 cm)
- 1 peperone rosso, tagliato in quarti, (circa 120 g)
- 100 g di salame a fette, tagliate in quarti
- 100 g di prosciutto cotto a fette, tagliate in quarti
- 170 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 100 g di panna intera
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di origano, secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1048 kJ / 250 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownies alle noci
Brak ocen
Esperienza culinaria
2h
Ragù di lenticchie
1 godz. 30 min
Rösti di verdure con crema ai funghi
1 Std. 15 Min
Grittibänz dolci
2h 15min
French Dressing
15 min
Spaghetti cinesi con verdure e filetto di maiale
50min
Manzo al tamarindo con riso
8 Std. 10 Min
Tarte flambé con pancetta
40 min
Base per pizza
49 Std. 30 Min
Torta di carote
1h 10min
Purè di patate nature
55 λεπτ.