Pane bigio tostato alla mediterranea
TM6 TM5

Pane bigio tostato alla mediterranea

(Brak ocen)

Składniki

  • 8 fette di pane bigio (1 cm)
  • 100 g di formaggio (appenzeller, emmentaler, gruviera o gouda), a pezzi (2,5 cm)
  • 1 peperone rosso, tagliato in quarti, (circa 120 g)
  • 100 g di salame a fette, tagliate in quarti
  • 100 g di prosciutto cotto a fette, tagliate in quarti
  • 170 g di funghi champignon, freschi, a fette
  • 100 g di panna intera
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • ¼ di cucchiaino di pepe macinato
  • ½ cucchiaino di origano, secco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1048 kJ / 250 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy