Pane bigio tostato alla mediterranea

Pane bigio tostato alla mediterranea

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 pezzi

Składniki

  • di pane bigio (1 cm)
    8 fette
  • di formaggio (appenzeller, emmentaler, gruviera o gouda), a pezzi (2,5 cm)
    100 g
  • peperone rosso tagliato in quarti, (circa 120 g)
    1
  • di salame a fette, tagliate in quarti
    100 g
  • di prosciutto cotto a fette, tagliate in quarti
    100 g
  • di funghi champignon, freschi, a fette
    170 g
  • di panna intera
    100 g
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe macinato
    ¼ di cucchiaino
  • di origano, secco
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 250 kcal / 1048 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...