Soupe de carottes, poireau et cheddar

Soupe de carottes, poireau et cheddar

4.4 12 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 250 g de cheddar en morceaux
  • 3 carottes en morceaux de 3 cm
  • 1 gros poireau en morceaux de 3 cm
  • 1 oignon coupé en quatre
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 450 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 tranches épaisses de pain de campagne
  • 2 c. à soupe de moutarde anglaise ou de condiment aux épices type Savora®
  • sauce Worcestershire cornichons, petits oignons au vinaigre, pour servir
  • ½ c. à soupe de ciboulette fraîche ciselée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 20 g
Kalorie 1909 kJ / 459 kcal
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...