Urządzenia i Akcesoria
Spiced garlic prawns and calamari
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
8 portions
Składniki
-
calamari hoods (approx. 330 g total)3
-
raw prawns deveined and tails intact20
-
garlic cloves4
-
lemon zest (approx. 5 x 2 cm), no white pith2 pieces
-
long red chilli deseeded if preferred and cut into halves½ - 1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely chopped for garnishing3 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra finely chopped for garnishing3 sprigs
-
olive oil40 g
-
dry white wine2 - 3 tbsp
-
sweet paprika½ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
lemons cut into wedges, to serve1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
358.9 mg
Białko
17 g
Kalorie
543 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Citrus seafood salad
1 godz.
Steamed prawns or scallops
20 min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 30 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Sicilian prawn salad
40 min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 min
Garlic prawns
25 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Mussels in coconut milk
25 min
Chilli and garlic prawns
1 godz. 10 min