Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin pancakes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
pumpkin cut into pieces (approx. 2 cm - see Tip)180 g
-
filtered water190 g
-
rolled oats180 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pure maple syrup plus extra to serve80 g
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder1 tsp
-
extra virgin olive oil of choice, for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1077.9 kJ /
256.6 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1 godz. 10 min
Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
50 min
Cacao avocado smoothie cups (Toddlers and beyond)
10 min
Chocolate sweet potato slice
1 godz. 15 min
Baked pumpkin doughnuts
1 godz. 20 min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 godz. 20 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min
Better-for-you banana pancakes
30 min
Carrot cake bliss balls
40 min