Urządzenia i Akcesoria
Berry and cream filo stacks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
Filo stacks
-
shelled Brazil nuts (see Tips)80 g
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
filo pastry4 sheet
-
icing sugar5 tbsp
Berry and cream filling
-
thickened cream (see Tips)200 g
-
mascarpone cheese100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
icing sugar2 tbsp
-
strawberries trimmed and cut into thin slices (see Tips)120 g
-
fresh mint leaves only, for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
51.1 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
1413.6 kJ /
336.6 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
19.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread and butter pudding
1 godz. 15 min
Quiche Lorraine
45 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Rocket watercress juice
10 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Coffee semifreddo
6 godz. 30 min
Torta caprese with raspberry jelly
2 godz.