辣味番茄青口贝

辣味番茄青口贝

5.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 人份

Składniki

  • 橄榄油
    30 克
  • 洋葱
    100 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 青椒 去蒂去籽,切片
    100 克
  • 红甜椒 去蒂去籽,切片
    100 克
  • 番茄 切块
    400 克
  • 干辣椒
    1 支
  • 新鲜青口,洗净
    1000 克
  • 鱼高汤块 市售的
    1 块

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 24.1 g
Kalorie 966.8 kJ / 231 kcal
Tłuszcz 11.6 g
Węglowodany 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...