Urządzenia i Akcesoria
辣味番茄青口贝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 人份
Składniki
-
橄榄油30 克
-
洋葱100 克
-
蒜头2 瓣
-
青椒 去蒂去籽,切片100 克
-
红甜椒 去蒂去籽,切片100 克
-
番茄 切块400 克
-
干辣椒1 支
-
新鲜青口,洗净1000 克
-
鱼高汤块 市售的1 块
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
24.1 g
Kalorie
966.8 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
炫黑食尚
20 Przepisów
Chiny
Chiny