韭菜炒虾

韭菜炒虾

4.9 14 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 人份

Składniki

  • 20 克
  • 2 片
  • 新鲜的虾 选择河虾
    250 克
  • 料酒
    25 克
  • 生抽
    10 克
  • (约½平茶匙)
    2 克
  • 韭菜 洗净沥干,切小段
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 787.6 mg
Białko 14.7 g
Kalorie 784 kJ / 187.5 kcal
Tłuszcz 12.2 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...