Urządzenia i Akcesoria
韭菜炒虾
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 人份
Składniki
-
油20 克
-
姜2 片
-
新鲜的虾 选择河虾250 克
-
料酒25 克
-
生抽10 克
-
盐 (约½平茶匙)2 克
-
韭菜 洗净沥干,切小段150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
787.6 mg
Białko
14.7 g
Kalorie
784 kJ /
187.5 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
21天快手菜
21 Przepisów
Chiny
Chiny