Urządzenia i Akcesoria
白酒青口配奶油酱
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
新鲜欧芹 取叶10 - 15 根
-
洋葱 切块220 克
-
蒜头1 - 2 瓣
-
特级初榨橄榄油45 克
-
青口,已处理(洗净去须)1000 克
-
干白葡萄酒150 克
-
盐1 小撮
-
胡椒粉1 小撮
-
稀奶油100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蒸滋味,轻松享
72 Przepisy
Chiny
Chiny