菌菇汤

菌菇汤

4.5 15 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 人份

Składniki

  • 1 茶匙
  • 切末,再额外准备些装饰用
    15 克
  • 新鲜香菇 切片
    100 克
  • 白蘑菇 切片
    100 克
  • 蟹味菇 切去根部
    100 克
  • 金针菇 切去根部
    100 克
  • 白玉菇 切去根部
    100 克
  • 1000 克
  • 2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.4 g
Kalorie 124 kJ / 29 kcal
Tłuszcz 1.1 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...