Urządzenia i Akcesoria
菌菇汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
油1 茶匙
-
葱 切末,再额外准备些装饰用15 克
-
新鲜香菇 切片100 克
-
白蘑菇 切片100 克
-
蟹味菇 切去根部100 克
-
金针菇 切去根部100 克
-
白玉菇 切去根部100 克
-
水1000 克
-
盐2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.4 g
Kalorie
124 kJ /
29 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny