Urządzenia i Akcesoria
葱爆牛肉卷
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
肥牛片300 克
-
沸水 汆烫用适量
-
油15 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
京葱 切斜丝100 克
-
生抽15 克
-
盐1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
729.8 mg
Białko
33.3 g
Kalorie
1082.5 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常牛肉料理
8 Przepisów
Chiny
Chiny