葱爆牛肉卷

葱爆牛肉卷

4.8 12 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 肥牛片
    300 克
  • 沸水 汆烫用
    适量
  • 15 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 京葱 切斜丝
    100 克
  • 生抽
    15 克
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 729.8 mg
Białko 33.3 g
Kalorie 1082.5 kJ / 259 kcal
Tłuszcz 11.4 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...