
Urządzenia i Akcesoria
伤心凉粉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
2 人份
Składniki
-
豌豆淀粉100 克
-
水600 克
-
油 ,刷在盘子上适量
-
新鲜小米椒10 克
-
芽菜10 克
-
花椒油10 克
-
香菜 ,切末20 克
-
盐½ 茶匙
-
油辣子20 克
-
生抽20 克
-
醋50 克
-
糖1 茶匙
-
麻油20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
408.5 kcal /
1707.5 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
22.7 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
1336 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

街头小吃
10 Przepisów
Chiny
Chiny