Urządzenia i Akcesoria
紫薯芋泥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 人份
Składniki
-
水 蒸煮用500 克
-
芋头 去皮切块300 克
-
紫薯 去皮切块100 克
-
糖100 克
-
猪油40 克
-
牛奶20 克
-
白芝麻 装饰用1 小撮
-
红枣 去核,取果肉装饰用4 粒
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
0.8 g
Kalorie
580.1 kJ /
138.5 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
22.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny