茭白烧肉

茭白烧肉

4.9 46 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 人份

Składniki

  • 2 片
  • 15 克
  • 带皮五花肉 切块
    500 克
  • 啤酒
    200 克
  • 生抽
    25 克
  • 老抽
    15 克
  • 冰糖
    40 克
  • 茭白 切滚刀块(约250克)
    2 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17.6 g
Kalorie 4585.7 kJ / 1096 kcal
Tłuszcz 103.5 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 17.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...