Urządzenia i Akcesoria
茭白烧肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 人份
Składniki
-
姜2 片
-
油15 克
-
带皮五花肉 切块500 克
-
啤酒200 克
-
生抽25 克
-
老抽15 克
-
冰糖40 克
-
茭白 切滚刀块(约250克)2 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17.6 g
Kalorie
4585.7 kJ /
1096 kcal
Tłuszcz
103.5 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny