Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de tocino ahumado rebanado
- 3 ramitas de hojas de perejil fresco
- 450 g de carne molida de cerdo
- 300 g de carne de pollo picada
- 150 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cda de catsup
- 40 g de brandy
- ½ cdita de sal
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- 30 g de pistaches salados descascarillados
- 40 g de cerezas
- 200 g de pechuga de pato sin piel, rebanado (aprox. 1-2 mm)
- 250 g de pimiento rojo, pelado, en conserva
- 200 g de pechuga de pollo, cortado en rebanadas (aprox. 5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1775.7 kJ / 424.4 kcal
- Białko
- 26.3 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 32.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 401 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champurrado del puesto de tamales
15 Min
Atole champurrado
20 Min
Demogrupal
1 Std.
Bebida fresca matutina
10 Min
Batido de chocolate para una piel radiante
10 Min
Pastel de chocolate
40min
Buñuelos de rodilla y ganache de chocolate Oaxaqueño
50min
Capirotada en bocados
25 Min
Relleno de calabaza para pan de muerto
40min
Panecillos rellenos de ensaladilla
50min
Champurrado
25 Min
Pan de Viena con frutos secos
45min