Urządzenia i Akcesoria
Nackensteaks aus der Bier-Marinade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Weißbier400 g
-
körniger Senf50 g
-
Salz5 g
-
Pfeffer aus der Mühle1 g
-
Zucker5 g
-
Schweinenackensteaks (ca. 4-6 Stück)800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
718 mg
Białko
44 g
Kalorie
1690 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Biergenuss
6 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rotkohl-Gewürzmischung
5 min
Meatball-Sandwiches
45 min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 godz.
Putenfleisch-Fajita-Wraps mit Pilzen
30 min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30 min
Putenschnitzel mit Kartoffelchips-Kruste
40 min
The-German-Hot-Dog
35 min
Hähnchenbrust Metaxa
1 godz.
Hot Dogs mit Bierzwiebeln
35 min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4 godz.
Gyros-Paprika-Suppe
30 min