Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Ahornsirup
- 100 g Dijon-Senf, körnig
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1500 g Kasseler, Lummer, ausgelöst, am Stück
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Sahne
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2769 kJ / 662 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.7 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 374 mg
Alternatywne przepisy
Haxen mit Wurzelgemüse, Bayrisch Kraut und Sauce
4 Std.
Pudding Oma Erna
30 Min
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3 godz. 50 min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 Std.
Eier-Curry-Salat
1 godz. 30 min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1 godz. 45 min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min
Pastitsio
1 godz. 30 min
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1 Std.
Schwarzwurzel-Kartoffel-Ragout mit Salsiccia
1h 10min
Dattel-Speck-Dip
30 Min
Handbrot mit Schinken und Käse
12h 30min