Urządzenia i Akcesoria
Deser z gotowanych jabłek z orzechami i miodem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 porcja
Składniki
-
1 jabłko bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki (ok. 250 g)
-
¼ łyżeczki cynamonu, mielonego
-
150 g jogurtu naturalnego
-
10 g miodu
-
1 łyżka orzechów, mieszanych posiekanych, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
98.1 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
1129.5 kJ /
269.9 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
42.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sałatka z marchewki i jabłek z serem feta i orzechami (TM5)
15 min
Serniczek na zimno z truskawkami
2 godz. 15 min
Jogurt waniliowy z biszkoptami i morelami
1 godz. 30 min
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM6)
15 min
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM5)
15 min
Waniliowe ciasto ze spiralizowanymi jabłkami (TM6, TM7)
1 godz. 20 min
Mango smoothie bowl
5 min
Koktajl bananowo-ananasowy à la Piña Colada
5 min
Kakaowy pudding chia z truskawkami
3 godz. 10 min
Jogurt z nasionami chia i owocami
10 min
Nocna owsianka jogurtowa z owocami
8 godz. 10 min
Pudding chia z bananem i granatem
3 godz. 10 min