
Urządzenia i Akcesoria
Deser z gotowanych jabłek z orzechami i miodem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 porcja
Składniki
-
jabłko bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki (ok. 250 g)1
-
cynamonu, mielonego¼ łyżeczki
-
jogurtu naturalnego150 g
-
miodu10 g
-
orzechów, mieszanych posiekanych, do dekoracji1 łyżka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
269.9 kcal /
1129.5 kJ
Białko
7.5 g
Tłuszcz
9.9 g
Węglowodany
42.7 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
98.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Bruschetta z pastą z bobu i serem feta
35min
Sałatka z jajkiem, ziemniakami i groszkiem
40min
Sałatka z łososiem, ziemniakami, sałatą i pomidorem
35min
Koktajl bananowo-ananasowy à la Piña Colada
5min
Śniadaniowy koktajl kawowy
10min
Mango smoothie bowl
5min
Truskawkowe smoothie bowl z kokosem i nektarynką
5min
Kakaowy pudding chia z truskawkami
3h 10min
Kanapki z pastą z soczewicy i oliwek
30min
Kokosowy pudding chia z malinami
3h 5min
Pudding chia z bananem i granatem
3h 10min
Bananowo-truskawkowa owsianka z migdałami
15min