Tagliatelle fraîches aux cèpes

Tagliatelle fraîches aux cèpes

3.5 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 300 g de farine de blé
  • 3 œufs
  • 70 g d'huile d'olive
  • 2 ½ c. à café de sel
  • 2 brins de persil frais, équeuté
  • 1 gousse d'ail
  • 150 - 200 g de cèpes frais émincés
    50 g de cèpes séchés, réhydratés et essorés
  • farine de blé pour le plan de travail
  • 1200 g d'eau
  • 1 - 2 pincées de poivre noir moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 139.5 kcal / 584.3 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 5.3 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...