Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de farine de blé
- 3 œufs
- 70 g d'huile d'olive
- 2 ½ c. à café de sel
- 2 brins de persil frais, équeuté
- 1 gousse d'ail
-
150 - 200
g de cèpes frais, émincés
lub 50 g de cèpes séchés, réhydratés et essorés - farine de blé, pour le plan de travail
- 1200 g d'eau
- 1 - 2 pincées de poivre noir moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 584.3 kJ / 139.5 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tourte feuilletée au poireau et aux saumons frais et fumé
1h 30 min
Pain créole aux achards
1h 15min
Flødeboller à la vanille et au caramel sans lactose
Keine Bewertungen
Pain de campagne
3u. 45min
Glace sundae nappage caramel
3 Std. 35 Min
Crème glacée aux noix, crumble aux agrumes et à la lavande
17 Std. 15 Min
Burger de quinoa et ketchup aux tomates jaunes
2u.
Velouté d'aubergine
45 min
Saumon rôti au pesto de brocoli
30min
Pizza aux légumes d'hiver et fromage à raclette fumé
2u.
Palmiers feuilletés
3 godz. 5 min
Brioches italiennes
3h 15min