
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de farine de blé
- 3 œufs
- 70 g d'huile d'olive
- 2 ½ c. à café de sel
- 2 brins de persil frais, équeuté
- 1 gousse d'ail
-
150 - 200
g de cèpes frais émincés
lub 50 g de cèpes séchés réhydratés et essorés - farine de blé pour le plan de travail
- 1200 g d'eau
- 1 - 2 pincées de poivre noir moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 139.5 kcal / 584.3 kJ
- Białko
- 5 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Węglowodany
- 19 g
- Błonnik
- 1 g