Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
lub 20 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 250 g de viande de porc (type échine), découennée et coupée en cubes (3 cm), puis séchée avec du papier absorbant
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 3486.8 kJ / 833.4 kcal
- Białko
- 42.4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 73 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.6 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 140.5 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15 Min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15 Min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 Min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15 Min
Rissoler 250 g de crevettes
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 Min
Dorer une poitrine de porc
15 Min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min