红咖喱鸭胸肉

红咖喱鸭胸肉

5.0 2 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 米粉
    100 克
  • ,浸泡用
    适量
  • 20 克
  • 洋葱 切丝
    200 克
  • 新鲜红辣椒 切片
    20 克
  • 红咖喱酱 依个人口味调整
    80 - 90 克
  • 综合蔬菜 花椰菜、西芹、南瓜等,切成约2厘米块
    300 克
  • 蘑菇 ,切片
    50 克
  • 600 克
  • 鱼露
    20 克
  • 椰浆
    250 克
  • 带皮鸭胸肉
    2 块
  • ,用于调味
    适量
  • 黑胡椒粉 ,用于调味
    适量
  • 新鲜红辣椒 装饰用
  • 食用花 (opcjonalnie) 装饰用

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1086.3 mg
Białko 24.3 g
Kalorie 1905.4 kJ / 455.4 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Węglowodany 41.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...