Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 300 克 毛豆仁
- 100 克 榨菜 ,切小块
- 50 克 水
- 2 - 3 克 盐 ,约½茶匙
- 2 - 3 克 糖 ,约½茶匙
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1310.5 kJ / 313.5 kcal
- Białko
- 20.7 g
- Węglowodany
- 21.8 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 1659.2 mg