Urządzenia i Akcesoria
榨菜炒毛豆
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
油20 克
-
毛豆仁300 克
-
榨菜 切小块100 克
-
水50 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
-
糖 约½茶匙2 - 3 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1659.2 mg
Białko
20.7 g
Kalorie
1310.5 kJ /
313.5 kcal
Tłuszcz
17.7 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
21.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一日三餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny