榨菜炒毛豆

榨菜炒毛豆

5.0 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份

Składniki

  • 20 克
  • 毛豆仁
    300 克
  • 榨菜 切小块
    100 克
  • 50 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1659.2 mg
Białko 20.7 g
Kalorie 1310.5 kJ / 313.5 kcal
Tłuszcz 17.7 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 21.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...