Urządzenia i Akcesoria
荠菜蘑菇烩鱼片
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
玉米淀粉7 - 8 克
-
水270 克
-
油10 克
-
荠菜 冷冻的荠菜碎60 克
-
蘑菇 切片120 克
-
盐2 - 3 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
鲈鱼 去骨切片200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
565.1 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
712.3 kJ /
170.3 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
魔法
33 Przepisy
Chiny
Chiny