荠菜蘑菇烩鱼片

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 玉米淀粉
    7 - 8 克
  • 270 克
  • 10 克
  • 荠菜 冷冻的荠菜碎
    60 克
  • 蘑菇 切片
    120 克
  • 2 - 3 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 鲈鱼 去骨切片
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 565.1 mg
Białko 22.5 g
Kalorie 712.3 kJ / 170.3 kcal
Tłuszcz 6.4 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...