泰式海鲜色拉

泰式海鲜色拉

4.8 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
1 人份

Składniki

  • 600 克
  • 虾仁 开背
    6 个
  • (约3克)
    ½ 茶匙
  • 鱿鱼 洗净切3-4厘米段
    100 克
  • 米粉 越南干细米粉,水里浸泡至软
    70 克
  • 新鲜小米椒 依个人口味添加
    1 - 2 根
  • 蒜头
    2 瓣
  • 青柠汁
    15 克
  • 鱼露
    40 克
  • 15 克
  • 白洋葱 切丝
    80 克
  • 芒果 去皮切块
    70 克
  • 香菜 切段
    20 克
  • 樱桃番茄 一切二
    6 颗

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 5180.1 mg
Białko 34.7 g
Kalorie 2374 kJ / 568 kcal
Tłuszcz 3.6 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 101.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...