牛肉炒韭菜

牛肉炒韭菜

4.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 牛肉丝
    200 克
  • 韭菜 切段
    300 克
  • 约½茶匙
    3 克
  • 约¼茶匙
    1 - 2 克
  • 生抽
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 422.4 mg
Białko 13.5 g
Kalorie 557.4 kJ / 133.2 kcal
Tłuszcz 7.9 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...