Urządzenia i Akcesoria
牛肉炒韭菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
牛肉丝200 克
-
韭菜 切段300 克
-
盐 约½茶匙3 克
-
糖 约¼茶匙1 - 2 克
-
生抽10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
422.4 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
557.4 kJ /
133.2 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
春季日常料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny