Urządzenia i Akcesoria
笋片炒牛小排
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
油20 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
干辣椒 切段1 根
-
蒜头2 瓣
-
牛小排 切薄片200 克
-
冬笋 切薄片(见要诀)200 克
-
生抽15 克
-
盐1 小撮
-
糖1 - 2 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
714.2 mg
Białko
24.8 g
Kalorie
1143 kJ /
273.5 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常牛肉料理
8 Przepisów
Chiny
Chiny