Urządzenia i Akcesoria
河虾毛豆烧青椒
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
姜5 克
-
毛豆仁120 克
-
新鲜的虾 河虾250 克
-
青椒 切小块100 克
-
生抽15 克
-
料酒20 克
-
盐 约1/2茶匙2 - 3 克
-
白砂糖1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
736.7 mg
Białko
13 g
Kalorie
567.8 kJ /
135.7 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常小炒
5 Przepisów
Chiny
Chiny