Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 橄榄油
- 12 根 新鲜百里香
- ½ 片 柠檬皮
- 120 克 新鲜三文鱼鱼排 ,整块
- 400 克 三文鱼骨 ,切块,洗净
- 2 根 新鲜香茅 ,切段
- 30 克 洋葱 ,切块
- 30 克 西芹 ,切块
- 30 克 胡萝卜 ,切块
- 4 瓣 蒜头
- 1600 克 水
- 50 克 日本米醋
- 50 克 生抽
- 3 片 柠檬
- 5 克 香菜
- 适量 刺山柑(capers)
- 1 个 块根茴香 ,切片。
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1042 kJ / 249 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Błonnik
- 2 g