Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 150 g di farina integrale
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di lievito istantaneo per torte salate
- 90 g di acqua
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di zucchine a tocchetti
- 100 g di melanzane a tocchetti
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 50 g di passata di pomodoro
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 830.9 kJ / 198.6 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 23.3 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 120.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burger di ceci e verdure
40 Min
Burger di fagioli e pomodori secchi
35 Min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Burger di quinoa e verdure
25min
Schiacciatina zucca e carote
45 Min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1 Std. 30 Min
Burger di barbabietola
1 Std.
Tortilla di patate (vegana)
30 Min
Burger vegetali
40 Min
Pancake salato di verdure e tonno
30 Min
Frittata di ceci e verdure (senza uova)
45 Min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1 Std.