Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di mela, qualsiasi tipo senza semi, a spicchi (vedere consigli)
- 500 g di cavolo rosso a spicchi (vedere consigli)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 1 foglia di alloro secca
- 30 g di aceto di vino rosso
- 30 g di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
lub 1 dado per brodo vegetale - 100 g vino rosso
- 2 bacche di ginepro
- 50 g gelatina di mirtilli rossi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 967.2 kJ / 231.2 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 35.1 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 334.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cavolo rosso con semi di finocchio
40 min
Burger di cavolo nero
45min
Contorno di cavolo nero
20 min
Cavolo rosso stufato
45min
Contorno di carciofi alla menta
1h 10 min
Insalata di cavolo rosso e mele (TM6)
1h 15min
Insalata di finocchio, sedano e mela
15 Min
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15 Min
Torta de gee
1 Std. 30 Min
Remoulade di sedano rapa
10 Min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h
Contorno di melanzane
25min