Cocktail fraise-champagne et minicheesecakes

4.4 20 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 pièces

Składniki

Les minicheesecakes salés
  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 70 g de biscuits apéritifs salés, type Tuc
  • 40 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 400 g de fromage à tartiner type Philadelphia
  • 1 - 2 pincées de paprika doux en poudre (opcjonalnie)
Le champagne à la fraise
  • 100 g de fraises coupées en deux
  • 10 g de sucre en poudre
  • 150 g de champagne
    150 g de vin blanc, pétillant

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 351.6 kcal / 1471.2 kJ
Białko 10.3 g
Tłuszcz 27.5 g
Węglowodany 11.4 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 14.9 g
Sód 488.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...