Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de noisettes
- 800 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 250 g de lait
- 150 g d'épinards frais
- 175 g de polenta
- 130 g de ricotta
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1345 kJ / 321 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 14 g
Alternatywne przepisy
Hachis de poulet et polenta
45min
Röstis de carottes et pommes de terre
40min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Risotto aux champignons
30min
Risotto
30min
Curry d'aubergine
50min
Risotto au citron, burrata et romarin
1 Std. 10 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Gratin de butternut et polenta au comté
1 Std. 10 Min