Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de noisettes
- 800 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 250 g de lait
- 150 g d'épinards frais
- 175 g de polenta
- 130 g de ricotta
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1345 kJ / 321 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 14 g
Alternatywne przepisy
Riz cantonais
30min
Risotto d'épeautre et poisson mariné
1h
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25min
Risotto
30min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Risotto aux asperges et petits pois
40min
Risotto au citron, burrata et romarin
1h 10min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min