Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
spring onions cut in quarters30 g
-
quinoa200 g
-
cooked chicken meat sliced315 g
-
canned black beans rinsed and drained100 g
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained100 g
-
cherry tomatoes cut in halves100 g
-
avocado cubed140 g
-
fresh baby spinach60 g
-
water450 g
-
salt1 tbsp
-
plain yogurt140 g
-
30 g avocado oilextra virgin olive oil30 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
chipotle chilli powder¼ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
fresh Fresno chilli thinly sliced, to taste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1446.7 mg
Białko
21 g
Kalorie
1458.2 kJ /
348.5 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
32.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Texas Road Trip
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
French Toast
Pas d’évaluation
Nourish Bowl (Diabetes)
55min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Cajun Shrimp and Grits Waffles
1h 10min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10min
Beef and Dumpling Stew
1h 55min
Beet-Tox (Metric)
10min