Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta biscotto
- 120 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 100 g di zucchero
- 4 uova (da 60 g)
Crema allo yogurt
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di yogurt greco bianco
- 100 g di latte condensato zuccherato
Terminare la preparazione
- frutta fresca mista (es. mirtilli, lamponi, ciliegie, kiwi, fragole, ecc.), a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 851.3 kJ / 203.5 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 19.7 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 155.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Plumcake al mascarpone
2h
Spagnolette siciliane
1h 15min
Biscotti di vetro segnaposto
2h
Toast al burro matcha
Brak ocen
Follia ai tre cioccolati
6 Std.
Torta soffice mascarpone e fragole
1h 10min
Brownies cioccolato e caffè con caramello salato
1 Std. 45 Min
Torta pinguino
1 Std. 30 Min
Fiocchi di neve
5 Std.
Torta mimosa
1h 5min
Torta ubriaca al vino rosso
2h
Crostata crema e amarene
1 Std. 30 Min