Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di panna acida, molto fredda
- 1 lime, il succo spremuto fresco
- 20 g di olio di nocciole (vedere varianti)
- 3 pizzichi di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 10 porzioni
- Kalorie
- 5483 kJ / 1331 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 140 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan di spagna panna e fragole
2h
Crema pasticcera sottovuoto
1 godz.
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3h 30min
Panini con tortini alle noci e alle patate dolci
2h
Cous cous di zucca, barbabietola e ceci con salsa tahini
45 min
Torta al cioccolato e croccante
15h
Praline di frutta secca al cioccolato, cocco e pistacchio (di Mirko Ronzoni)
30 min
Pane di patate e noci
21 Std.
Monte bianco
1h 5min
Frozen yogurt al melone
10h 20 min.
Coppa gelato alla pesca
24 Std. 15 Min
Torta cuore soffice panna e caffè
4h 30min