Urządzenia i Akcesoria
Panini croccanti
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
4 porzioni
Składniki
Biga
-
90 g di acqua
-
1 g di lievito di birra disidratato3 g di lievito di birra fresco
-
180 g di farina tipo 00
Impasto
-
150 g di farina tipo 00
-
150 g di acqua
-
2 g di lievito di birra disidratato
-
6 g di sale
-
10 g di olio extravergine di oliva
-
300 g di acqua, fredda
-
farina di semola q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
600.4 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1263.7 kJ /
302.1 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
63.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Profumo di pane
8 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Coroncine di pan brioches alla crema gianduia
50min
Pane al pomodoro
16h
Aceto di sidro di mele e ribes
4h 20min
Impasto base per pane
1h
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Focaccia
6h
Torta salata con ragù
1h 30min
Focaccine alla curcuma
4h 30min
Salsa di peperoni rossi (Ajvar)
1h
Focaccia genovese (TM6)
5h
Pane all'acqua
4h
Pagnotta rustica
3h