![Panini croccanti Panini croccanti](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/39848b933ca77985348520430aab42cf/Derivates/b95e4bc84b30a2b01e8e47fc091fa7b68ffed9d2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biga
- 90 g di acqua
-
3
g di lievito di birra fresco
lub 1 g di lievito di birra disidratato - 180 g di farina tipo 00
Impasto
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di acqua
- 2 g di lievito di birra disidratato
- 6 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua, fredda
- farina di semola q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1263.7 kJ / 302.1 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 63.2 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 600.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bruco tramezzino
6h 30min
Focaccia a bastone
5h
Pop corn di patate
1ч. 30 мин.
Làciàditt (Frittelle dolci)
1h 40min
Grissini Rubatà
2h 30min
Michetta (TM6)
6h 30min
Baguette integrale
5h
Pizzette rosse
4h
Biscotti con semi di girasole
1 godz.
Cornetti sfogliati (TM6)
9 godz.
Panini morbidi dolci
1ч. 30 мин.
Impasto base per pane
1 godz.