Urządzenia i Akcesoria
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Sweet chilli dipping sauce
-
long red chillies cut into halves and deseeded, if preferred3
-
water60 g
-
rice wine vinegar60 g
-
raw sugar60 g
-
salt1 tsp
-
garlic cloves2
Chicken balls
-
fresh red chilli cut into halves and deseeded, if preferred1
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
oyster sauce20 g
-
self-raising flour1 tbsp
-
salt1 tsp
-
Thai red curry paste (see Tip)30 g
-
coconut milk80 g
-
chicken mince500 g
-
water500 g
-
cucumber (opcjonalnie) peeled into ribbons1
-
alfalfa sprouts (opcjonalnie)20 g
-
black sesame seeds (opcjonalnie)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1150.7 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
939.7 kJ /
223.7 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lychee sorbet cocktail
24 godz. 5 min
Beer and chilli peanut clusters
1 godz. 25 min
Gin and lime pie
3 godz. 10 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55 min
Thai green chicken curry
30 min