Urządzenia i Akcesoria
Twice Baked Cheese Soufflés
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra to grease1 oz
-
Parmesan cheese cubed1 oz
-
whole milk8 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg½ tsp
-
black peppercorns6
-
salt1 tsp
-
large eggs (2.1-2.3 oz ea.)2
-
all-purpose flour1 oz
-
fresh chives chopped1 tbsp
-
white pepper¼ tsp
-
goat cheese, log peppered, divided (3 oz in pieces, 1 oz crumbled)4 oz
-
boiling water
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
830 mg
Białko
13 g
Kalorie
1301 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dynamic Duo
15 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Creamy Mushroom Soup
25 min
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Whipped Cream
10 min
Peach Cobbler
2 godz. 35 min
Easy Cheese Souffles
1 godz.
Biscuits
40 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Cauliflower Gratin
55 min