Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
20 pieces
Składniki
-
all-purpose flour2 oz
-
buckwheat groats (see Tip)2 oz
-
sugar1 oz
-
salt½ tsp
-
whole milk8 oz
-
active dry yeast1 ¼ tsp
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to fry2 oz
-
large eggs2
-
4 oz sour cream, to servecrème fraîche to serve4 oz
-
smoked salmon sliced to serve8 oz
-
2 oz salmon roe, e.g. American Paddlefish, to servecaviar e.g. American Paddlefish, to serve2 oz
-
fresh chives, to garnishfresh dill fronds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
343 mg
Białko
5 g
Kalorie
494 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basil Pesto
10 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3 godz. 15 min
Grilled Pineapple Salsa
20 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.
Boeuf Bourguignon
11 godz. 25 min