Wildgulasch mit Schokolade

Wildgulasch mit Schokolade

4.7 79 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Öl zum Braten
  • Wildgulasch
    900 g
  • Pfeffer zum Würzen
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Butter
    20 g
  • Kirschkonfitüre
    50 g
  • Zucker
    2 TL
  • Tomatenmark
    1 EL
  • Rotwein, trocken
    360 g
  • Wacholderbeeren
    4
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Rinderfond
    800 g
  • durchwachsener Bauchspeck, geräuchert in Würfeln (5 mm)
    120 g
  • Speisestärke
    40 g
  • Zartbitter-Schokolade in Stücken
    50 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 709 mg
Białko 80 g
Kalorie 3289 kJ / 786 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...