Urządzenia i Akcesoria
Curry Seafood Chowder
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
carrots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces3 oz
-
garlic cloves3
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
dried thyme2 tsp
-
curry powder1 ½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
russet potatoes peeled, diced8 oz
-
seafood stock22 oz
-
heavy cream3 oz
-
firm white fish diced8 oz
-
bay scallops6 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined10 oz
-
fresh chives, to garnishchopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1722 mg
Białko
33.2 g
Kalorie
1792.2 kJ /
428.4 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Salmon Miso Soup
30 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Mac and Cheese (TM7)
20 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Potato Curry Soup
35 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Cucumber Yogurt Dressing
5 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30 min