Urządzenia i Akcesoria
Curry Seafood Chowder
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
carrots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces3 oz
-
garlic cloves3
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
dried thyme2 tsp
-
curry powder1 ½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
russet potatoes peeled, diced8 oz
-
seafood stock22 oz
-
heavy cream3 oz
-
firm white fish diced8 oz
-
bay scallops6 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined10 oz
-
fresh chives, to garnishchopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1722 mg
Białko
33.2 g
Kalorie
1792.2 kJ /
428.4 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Whole Wheat Bread, Spread and Chicken Meatballs
1 godz. 45 min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Brak ocen
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Folded Herb Bread
Brak ocen
Cali Burger with Avocado Ranch
50 min