Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di speck, a fette sottili
- 12 asparagi, puliti
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 cucchiaio di latte
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 18.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.4 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 393.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min
Patate schiacciate al forno
1óra
Torta salata radicchio e salsiccia
1 godz. 15 min
Insalata di finocchio, sedano e mela
15p
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1 godz. 15 min
Insalata nizzarda
30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 Std. 30 Min
Banane in crema di tapioca e cocco
1óra
Indivia con insalata Waldorf
30 Min
Bussolai di Burano
2h
Pasta fredda alla norma
30 Min
Crespelle agli asparagi
1 Std. 30 Min