Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 carciofi, puliti e a listarelle
- 80 g di porro a rondelle
- 2 fettine di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1817.1 kJ / 434 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 30.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 15.2 g
- Sód
- 258 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carote sottovuoto timo e feta
1 godz.
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 godz. 10 min
Asparagi sottovuoto
50 мин.
Calamari Sottovuoto
50 мин.
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50 min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Patate Sottovuoto
2ч.
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 Std. 10 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1ч. 30 мин.
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min