Urządzenia i Akcesoria
Contorno di carciofi sottovuoto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 porzione
Składniki
-
2 carciofi puliti e a listarelle
-
80 g di porro a rondelle
-
2 fettine di limone
-
30 g olio extravergine di oliva
-
1 - 2 pizzichi di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
1500 g di acqua
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
258 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1817.1 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
30.6 g
Błonnik
15.2 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cottura Sottovuoto
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Insalata di baccalà sottovuoto
1 Std.
Peperoni insaporiti (400 g)
25 Min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 Min
Melanzane insaporite (400 g)
35 Min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 Std. 30 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min