Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 carciofi, puliti e a listarelle
- 80 g di porro a rondelle
- 2 fettine di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1817.1 kJ / 434 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 30.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 15.2 g
- Sód
- 258 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min.
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15 min.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min.
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Calamari Sottovuoto
50 min.
Asparagi sottovuoto
50 min.
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Pere sottovuoto alla cannella
2 godz. 5 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min.
Pollo speziato sottovuoto
1hod. 50min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30 min.