Urządzenia i Akcesoria
Cholent
Przygotowanie 4 godz. 50 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered225 g
-
carrots in pieces (5 cm/2 in.)85 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil15 g
-
dried beans e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight115 g
-
pearl barley rinsed60 g
-
beef meat (stew cut)570 g
-
bay leaf, dried1
-
paprika1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
beef broth910 g
-
baby red potatoes halved340 g
-
large eggs rinsed6
-
fresh thyme to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1027 mg
Białko
42 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1 godz. 30 min
Classic Deep Dish Pizza
4 godz. 20 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Ukrainian chebureks
1 godz. 35 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Ukrainian borscht
35 min
Cold Brew Olive Oil Iced Coffee
5 min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Brak ocen
Goulash soup
2 godz. 35 min