Urządzenia i Akcesoria
Cholent
Przygotowanie 4 godz. 50 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered225 g
-
carrots in pieces (5 cm/2 in.)85 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil15 g
-
dried beans e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight115 g
-
pearl barley rinsed60 g
-
beef meat (stew cut)570 g
-
bay leaf, dried1
-
paprika1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
beef broth910 g
-
baby red potatoes halved340 g
-
large eggs rinsed6
-
fresh thyme to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1027 mg
Białko
42 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Brak ocen
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Brak ocen
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 min
Macadamia Chocolate Cookies
1 godz.
Nectarine Tart with Frangipane
1 godz.
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50 min
Beer Marinade
10 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Ethiopian Meat Stew (Zighinì)
50 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
30 godz.
Seafood bisque
1 godz. 10 min