Urządzenia i Akcesoria
Cholent
Przygotowanie 4 godz. 50 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered225 g
-
carrots in pieces (5 cm/2 in.)85 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil15 g
-
dried beans e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight115 g
-
pearl barley rinsed60 g
-
beef meat (stew cut)570 g
-
bay leaf, dried1
-
paprika1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
beef broth910 g
-
baby red potatoes halved340 g
-
large eggs rinsed6
-
fresh thyme to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1027 mg
Białko
42 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 godz.
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Pastrami
22 godz. 30 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Asparagus Sauté
15 min
Pork Adobo
55 min
Gambas
10 min